Gebruikersnaam & wachtwoord aanvragenAlléén voor professionals werkzaam in het onderwijs,(zorg)instelling,praktijk logopedie of ergotherapie
Indien u verbonden bent aan een (onderwijs)instelling, of op andere wijze verbonden bent aan bijvoorbeeld een praktijk voor spelbegeleiding, logopedie of ergotherapie, dan kunt u met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord, al dan niet, op rekening bestellen bij juffieJo.nl.

Voor het aanvragen van een gebruikersnaam, wachtwoord en klant-id nummer, vragen wij u om een e-mail te sturen naar bestelling@juffieJo.nl

Vermeldt daarin:
.Uw naam
.Naam van de (onderwijs)instelling,
.Inschrijvingsnummer KvK,
(Let op (*) ingeval u de aanvraag niet doet namens een (onderwijs)instelling, maar namens een praktijk voor spelbegeleiding, praktijk voor logopedie of maatschap, enz. vergeet u dan niet het inschrijvingsnummer van de kvk door te geven).
.Adres + huisnummer,
.Postcode en Plaats,
.Telefoonnummer (ingeval er nog vragen zijn, zodat wij contact met u kunnen opnemen).

Zodra uw verzoek is ontvangen, sturen wij u zo spoedig mogelijk de inloggevens per e-mail.
Om veiligheidsredenen kunnen wij geen codes naar privé(mail)adressen versturen. Heeft u nog vragen? Bel ons vrijblijvend: 0575-543139 (voor België 00-31-575-543139) of stuur een e-mail naar: bestelling@juffieJo.nl.


Verzoeken met een hotmail- of gmailadres kunnen helaas niet beantwoord worden!